Close
Romont 21 - 1547 Bever
0491/92 41 95 info@appelblauw-zeegroen.be
Onze webshop is 24/24 - 7/7 open

!!! Omwille van Corona hebben wij tijdelijk een kledingstop !!!

Verkoop het aan ons!

FORMULE :

Heeft u alle mogelijke 2dehands sites al afgeschuimd om al die mooie kledij te kunnen verkopen? Blijven er ondanks al die sites nog zoveel kledij over die je niet kan doorgeven naar zus of broer en die toch te mooi zijn om gratis in de kledingcontainer te gooien? Heeft u geen zin om een groot deel van uw vrije tijd op te offeren met foto’s nemen en alles online te moeten plaatsen?

Verkoop het dan aan ons! Wij bekijken het totaalpakket en geven u hiervoor een totaalprijs.

U hoeft alleen maar onze aangeboden prijs te aanvaarden of te weigeren. Wij bekijken alle kledij stuk per stuk en bekijken welke we kunnen gebruiken. Wij kijken niet naar merken maar vooral naar de stijl en de staat van kledij. Zowel zwangerschapskledij als kinderkledij zijn welkom bij ons!

Hoe werkt het?

FORMULE : Kleren verkopen aan Appelblauw – Zeegroen

De verschillende stappen die jullie moeten volgen:

 • Volgend Pdf-formulier downloaden en invullen.
 • Het Afgifte formulier printen en mee opsturen met het pakje. Voor de zekerheid kan je het PDF-formulier ook doorsturen via email naar het volgende emailadres: info@appelblauw-zeegroen.be Dit zorgt voor een betere opvolging en een snellere behandeling van jullie pakjes.
 • Welke gegevens moeten worden ingevuld in het formulier
  • Persoonlijke gegevens:
   • Naam
   • Adres
   • Rekeningnummer
   • Email-adres
  • Hoeveel stuks
  • Per stuk
   • Welk soort kledij (t-shirt, jurk, …)
   • Maat/leeftijd
   • Categorie A (nieuw), B (tweedehands, maar zo goed als nieuw), C (tweedehands, maar met een hoekje af)
   • Hoeveel denken jullie dat het stuks nog waard is/hoeveel willen een jullie nog krijgen voor het stuk

 

Pakjes tot bij ons krijgen

De verschillende mogelijkheden

 • Een afspraak maken met Stéphanie of Nele om deze zelf binnen te brengen. Dit kan in Mechelen (2800), Bever (1547) op hun thuisadres.
 • Regio Halle, Dilbeek, Edingen, Ternat, Galmaarden, Geraardsbergen komen we ook aan huis.
  Opgelet: dit alleen mogelijk op woensdagvoormiddag of donderdag tijdens de kantooruren. (Uitgezonderd tijdens de Corona mogelijk op meerdere dagen/momenten, gelieve de doos/dozen op een veilige plaats na afgesproken uur klaar te zetten zodat contact niet nodig is)
 • Deze versturen via postpakket naar ons postpunt – Bpost Halle Centrum 1500 op naam van Appelblauw-Zeegroen (0491924195)  aan 4,7 euro. Zo kan u zelf uw pakket volgen tot op onze bestemming. Dit blijft op eigen risico. De verzendingskost van 4,7 euro zal terugbetaald worden samen met de prijs die u ontvangt voor de verkochte kledij. Indien wij niets kunnen gebruiken of wij niet akkoord geraken met de prijs zal deze verzendingskost niet terugbetaald worden. U kan perfect zien op onze website welke ‘soort’ kledij er welkom is bij ons.

Wanneer we het pakje hebben ontvangen

We mailen jullie waarin we jullie op de hoogte houden van het verdere verloop. Binnen een week bekijken we de kleren en krijgen jullie een tweede mail waarin we mededelen welke kleren we willen overkopen en aan welke prijs. We verwachten van jullie binnen een week een mail met goedkeuring en wat er moet gebeuren met de kleren die we niet kopen (terugsturen op eigen rekening of aanbieden aan een goed doel). Na de goedkeuring van jullie kant wordt het afgesproken bedrag gestort op de medegedeelde rekening, dit telkens in het begin van de maand die daarop volgt (of later indien we veel pakketjes binnen krijgen op hetzelfde moment maar dan zal dit medegedeeld worden) 

Download het pdf formulier hier.

Welkom op onze 2dehands webshop!
GRATIS VERZENDING BINNEN HEEL BELGIE!

BEZOEK ONS IRL OP –> 

* Zondag 15 augustus op de rommelmarkt van Huizingen van 8-17u
* Weekend 21/22 augustus van van 10-17u
–> Leuvensesteenweg 49, 3190 Boortmeerbeek
–> Parking voor de deur!
–> BCT aanwezig
* Weekend 28/29 augustus van 10-17u
–> Leuvensesteenweg 49, 3190 Boortmeerbeek
–> Parking voor de deur!
–> BCT aanwezig

Liefs Stéphanie & Nele

TIP : Neem voor de zekerheid steeds een maatje groter, zo bent u niet teleurgesteld indien een stuk te klein zou passen. Is het niet voor nu dan zal het later zeker passen! 

Wij zijn op zoek naar volgende maten –> (alle andere maten niet!)
Meisjes maten : 50, 56, 80, 86
Jongens maten : 50, 56, 110, 116, 122, 128