Close
Romont 21 - 1547 Bever
0491/92 41 95 info@appelblauw-zeegroen.be
Onze webshop is 24/24 - 7/7 open

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Waarom willen we onze diensten aanbieden

Vandaag de dag worden de meeste aankopen online uitgevoerd. Voor de prijsbewuste consumenten biedt tweedehands aankopen hiervoor de oplossing; alsook het verkopen van hun aankopen die ze nog een tweede of derde leven willen geven. Maar, niet iedereen is even graag uren bezig in hun vrije tijd met hun tweedehandskledij te ordenen, te fotograferen, te uploaden, te communiceren met mogelijke kopers en dan de kledij te verzenden. Door deze gegevens te combineren willen we op de vraag van de consumenten inspelen aan de hand van een webshop, die zowel outlet als tweedehands zwangerschaps- en kinderkledij aanbiedt en aankoopt.

Daarnaast willen we de kopers, met name de zwangere vrouwen, de mogelijkheid bieden om de zwangerschapskledij, bij ons aangekocht, terug aan ons te verkopen. We menen dat dit uniek is. Ze krijgen zo een grotere keuze qua kledij en stijlen waar ze zich op elk moment van hun zwangerschap het beste bij voelen, zonder een huurcontract af te sluiten of te moeten blijven zitten met de zwangerschapskleren indien deze niet meer aangenaam passen.

Onze visie

Onze visie op outlet en tweedehands zwangerschaps- & kinderkledij is dat we de consumenten een breed gamma aan betaalbare kledij willen aanbieden. Deze kledij valt niet enkel onder de noemer “merkkledij”, maar eerder onder het soort kledij. Hieronder verstaan we felle kleuren, speelse patronen, originele prints. Kledij waar je blij van wordt.

Er zijn twee redenen waarom we voor tweedehands kiezen. Enerzijds heeft het te maken met het feit dat kleren, waar zorg voor is gedragen, vaak nog een tweede of derde leven aankunnen. Het is een zonde om deze kleren dus zomaar af te schrijven. Daarnaast willen we de overconsumptie van onze maatschappij op deze manier aankaarten door deze kledij, in nog uitstekende staat, aan te bieden en de kopers zo bewust te maken van het feit dat tweedehandskledij niet noodzakelijk betekent dat de kwaliteit tweedehands is. Dat daarbij ook de portemonnee van de kopers wint, is natuurlijk mooi meegenomen.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]Stéphanie (Fieke)
Geboren op 09/02/1986
Gelukkig getrouwd met Kurt
Fiere mama van Anaë, Muze, Emme & Nand
Deeltijdse consulente bij Glax dienstencheques
Helft van Appelblauw-Zeegroen
Houdt van piano spelen en neemt actief deel in de ouderraad.
Wordt vrolijk van de zon en muziek !
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]Nele
Geboren op 26/12/1986
Limburgse gevallen voor de charmes van
Oostendenaar Nick
Mama van Cleo
Gepassioneerd door wetenschap
Helft van Appelblauw-Zeegroen
Wil heel de wereld zien en bekijkt ze graag door een roze bril
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Welkom op onze 2dehands webshop!
GRATIS VERZENDING BINNEN HEEL BELGIE!

BEZOEK ONS IRL OP –> 

* Zondag 15 augustus op de rommelmarkt van Huizingen van 8-17u
* Weekend 21/22 augustus van van 10-17u
–> Leuvensesteenweg 49, 3190 Boortmeerbeek
–> Parking voor de deur!
–> BCT aanwezig
* Weekend 28/29 augustus van 10-17u
–> Leuvensesteenweg 49, 3190 Boortmeerbeek
–> Parking voor de deur!
–> BCT aanwezig

Liefs Stéphanie & Nele

TIP : Neem voor de zekerheid steeds een maatje groter, zo bent u niet teleurgesteld indien een stuk te klein zou passen. Is het niet voor nu dan zal het later zeker passen! 

Wij zijn op zoek naar volgende maten –> (alle andere maten niet!)
Meisjes maten : 50, 56, 80, 86
Jongens maten : 50, 56, 110, 116, 122, 128