Welkom bij Appelblauw-zeegroen
Close

Wie zijn wij?

Waarom willen we onze diensten aanbieden

Vandaag de dag worden de meeste aankopen online uitgevoerd. Voor de prijsbewuste consumenten biedt tweedehands aankopen hiervoor de oplossing; alsook het verkopen van hun aankopen die ze nog een tweede of derde leven willen geven. Maar, niet iedereen is even graag uren bezig in hun vrije tijd met hun tweedehandskledij te ordenen, te fotograferen, te uploaden, te communiceren met mogelijke kopers en dan de kledij te verzenden. Door deze gegevens te combineren willen we op de vraag van de consumenten inspelen aan de hand van een webshop, die zowel outlet als tweedehands zwangerschaps- en kinderkledij aanbiedt en aankoopt.

Daarnaast willen we de kopers, met name de zwangere vrouwen, de mogelijkheid bieden om de zwangerschapskledij, bij ons aangekocht, terug aan ons te verkopen. We menen dat dit uniek is. Ze krijgen zo een grotere keuze qua kledij en stijlen waar ze zich op elk moment van hun zwangerschap het beste bij voelen, zonder een huurcontract af te sluiten of te moeten blijven zitten met de zwangerschapskleren indien deze niet meer aangenaam passen.

Onze visie

Onze visie op outlet en tweedehands zwangerschaps- & kinderkledij is dat we de consumenten een breed gamma aan betaalbare kledij willen aanbieden. Deze kledij valt niet enkel onder de noemer “merkkledij”, maar eerder onder het soort kledij. Hieronder verstaan we felle kleuren, speelse patronen, originele prints. Kledij waar je blij van wordt.

Er zijn twee redenen waarom we voor tweedehands kiezen. Enerzijds heeft het te maken met het feit dat kleren, waar zorg voor is gedragen, vaak nog een tweede of derde leven aankunnen. Het is een zonde om deze kleren dus zomaar af te schrijven. Daarnaast willen we de overconsumptie van onze maatschappij op deze manier aankaarten door deze kledij, in nog uitstekende staat, aan te bieden en de kopers zo bewust te maken van het feit dat tweedehandskledij niet noodzakelijk betekent dat de kwaliteit tweedehands is. Dat daarbij ook de portemonnee van de kopers wint, is natuurlijk mooi meegenomen.

 

Stéphanie (Fieke)
Geboren op 09/02/1986
Gelukkig getrouwd met Kurt
Fiere mama van Anaë, Muze, Emme & Nand
Deeltijdse consulente bij Glax dienstencheques
Helft van Appelblauw-Zeegroen
Houdt van piano spelen en neemt actief deel in de ouderraad.
Wordt vrolijk van de zon en muziek !

Nele
Geboren op 26/12/1986
Limburgse gevallen voor de charmes van
Oostendenaar Nick
Mama van Cleo
Gepassioneerd door wetenschap
Helft van Appelblauw-Zeegroen
Wil heel de wereld zien en bekijkt ze graag door een roze bril

Welkom op onze webshop!

Wij houden totale uitverkoop wegens stopzetting

Wegens uitverkoop klopt onze stock niet 100% meer, we laten u binnen de 3 dagen weten mocht er iets niet meer in stock zijn voor een oplossing.